marți, 1 iunie 2021

Mi-am cumparat un frigider side by side cu doua usi

Cand ai o familie numeroasa, un frigider side by side este imperios necesar pentru a satisface nevoia de depozitare la rece ma diverselor alimente. Pe langa designul foarte frumos, acest tip de frigider cu 2 usi este mai eficient decat 2 frigidere care sa totalizeze acelasi volum net.

Modelele moderne dispun de display LED cu touchscreen care permite modificarea setarilor de temperatura prin accesarea directa a display-ului. Integrarea unui astfel de frigider side by side in tabloul bucatariei va fi foarte simpla, datorita aspectului care se potriveste oricarui design interior prin finisajele de inox sau vopselelor inchise la culoare.

Frigider cu 2 usi side by side

frigider side by side cu 2 usi


Ergonomia este printre cele mai importante specificatii pe care producatorii isi dau silinta sa o maximizeze, oferind posibilitatea ajustarii numarului de rafturi dar si a distantelor dintre acestea.

Producatorii consacrati au in ofertele lor de frigider side by side suficiente modele pentru ca orice client sa isi gaseasca exemplarul preferat.

In partea inferioara se gaseste un congelator incapator, care rezolva toate nevoile unei familii moderne, care nu face stocuri majore de alimente.

In privinta dispenserului de apa, personal, consider ca este un moft care presupune foarte multa grija si munca pentru a il pastra permanent curat si dezinfectat. Pe langa acest lucru, nu cred ca este sanatos sa bei apa rece.

Alaturi de o masina de spalat vase incorporabila, veti avea bucautaria utilata cu ceea ce conteaza cel mai mult pentru confort.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu