vineri, 2 octombrie 2015

RCA rapid online la pret competitiv

Ce ati spune daca v-as zice ca exista o posibilitate sa comanzi RCA online rapid si ieftin si sa il primesti direct la tine acasa?!
Da, este posibil. Asiguratorii au pus la dispozitia brokerilor propriile baze de date si sisteme de calcul al pretului, astfel incat orice broker poate cunoaste preturile tuturor asiguratorilor atunci cand face o oferta unui client final.
Formularul de introducere arata cam asa:

Dar solutia pe care doresc sa v-o impartasesc nu are nicio legatura cu vreun broker in carne si oase, ci mai degraba cu un sistem inteligent care va asigura toate instrumentele necesare alegerii asigurarii care vi se potriveste, comandarii acesteia si primirea direct la tine acasa. Pe langa asta, te anunta cand asigurarea veche se apropie de expirare si iti si ofera preturile curente ale tuturor asiguratorilor, astfel incat sa faci alegerea in deplina cunostinta de cauza. La urmatoarea comanda, ai deja introduse toate datele, acestea fiind memorate la prima introducere, astfel incat poti comanda RCA online ieftin si il poti primi la tine acasa.
Mai mult informatii puteti gasi la RCA acasa la tine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu